Liikuntapassilaisia on jo yli 2500!

Liikuntapalveluiden syksy on ollut melkoisen hulinaa, sillä liikuntapassin liittäminen osaksi opiskelijakuntien jäsenyyttä toi kerta heitolla valtavan määrän uusia liikuntapassilaisia palveluiden käyttäjiksi!  Syksyn kuluessa on mennyt rikki 2500:n käyttäjän raja ja keväältä odotammekin vielä lisää innokkaita liikkujia mukaan.

Käyttäjien määrän kasvu on ollut ennen kaikkea iloinen ja positiivinen asia, vaikka pienen tiimin voimin Zonessa on välillä painettu sananmukaisesti niska hiessä hommia, niin työn tekee tärkeäksi juuri se, että opiskelijamme löytävät liikuntapalvelut ja kokevat ne tärkeäksi osaksi opiskelijaelämää.

Päätarkoituksenamme on kyetä tuottamaan opiskelijoiden näköistä liikuntaa opiskelijabudjettiin sopivasti! Niin, että ihan jokaisella opiskelijalla olisi mahdollisuus tulla mukaan ja nauttia liikunnasta osana hyvinvointia ja jaksamista.

Muistathan, että pyrimme pitämään korvat auki kaikille opiskelijoiden ideoille ja meitä voi lähestyä kaikissa liikuntaan liittyvissä asioissa ja ideoissa joko meilitse info@zonesports.fi tai sivujemme palautekaavakkeen kautta.