Liikuntapassi

Liikuntapassi on ratkaisu, kun haluat päästä liikkumaan mahdollisimman paljon ympäri pääkaupunkiseutua mahdollisimman edullisesti. Liikuntapassi on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tule kokeilemaan ja jää koukkuun!

Mitä saan liikuntapassilla?

  • Pääset varaamaan ja osallistumaan ryhmäliikuntatunneille. Tarjoamme noin 60 viikkotuntia ryhmäliikuntaa kahdeksalla eri kampuksella.
  • Pääset varaamaan ja osallistumaan palloiluvuoroille.
  • Pääset käyttämään kaikkia Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kuntosaleja niiden aukioloaikoina (suurin osa aukioloajoista rajoittamattomia) – vuonna 2017 yhteensä yhdeksän kuntosalia.
  • Pääset varaamaan ja käyttämään sulkapallokenttiä ilman lisämaksua.
  • Saat tuntuvia alennuksia muista Zone-liikuntapalvelujen palveluista – esimerkiksi 25% alennuksen erilaisista kursseista.
  • Pääset hyödyntämään yhteistyökumppaneidemme tarjouksia liikuntapassilaisille.
  • Saat paremmin tietoa uusista kursseista ja palveluista.

Kenellä on oikeus hankkia liikuntapassi?

Liikuntapassin voivat ostaa Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijat sekä henkilökunta ja Humak:in sekä Diak:in opiskelijat. Opiskelijastatus tai henkilökuntaan kuuluminen täytyy todistaa passia ostettaessa voimassa olevalla opiskelijakortilla tai henkilökuntakortilla (tai muulla palveluehdoissa määritellyllä tavalla). Arcadan opiskelijoilla ei ole 1.1.2017 alkaen oikeutta käyttää uusia Zone-liikuntapalveluja. Asiasta voi halutessaan antaa palautetta omalle ammattikorkeakoululle ja opiskelijakunnalle.

Hinnat

Syys- ja kevätkausi ovat samat kuin lukukaudet. Ryhmäliikuntaa on syksyllä 11.9. –  15.12.2017. Keväällä tammikuusta toukokuun ensimmäiselle viikolle.

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian sekä Humak:in sekä Diak:in OPISKELIJAT

49 € Kaksi kautta: Kevätkausi 2017 JA syyskausi 2017 39 € Yksi kausi: Kevätkausi 2017 TAI syyskausi 2017

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian HENKILÖKUNTA

69 € Kaksi kautta: Kevätkausi 2017 JA syyskausi 2017 59 € Yksi kausi: Kevätkausi 2017 TAI syyskausi 2017

Mistä saan liikuntapassin?

Liikuntapassin voit hankkia alla mainituilta opiskelijakuntien palvelupisteiltä. Voit hankkia liikuntapassin miltä palvelupisteeltä tahansa, sen ei tarvitse olla oman ammattikorkeakoulusi opiskelijakunnan palvelupiste. Helga: Helga Point (Pasila, Ratapihantie 13, 2. krs., Helsinki). Laureamko: Toimistot Otaniemessä (Metsäpojankuja 3, Espoo), Leppävaarassa (Vanha maantie 9, Espoo) ja Tikkurilassa (Ratatie 22, Vantaa). Metka: M-piste (Bulevardi 31 B, Helsinki) tai  METKAn kiertueilta. Passin voi maksaa myös Smartum-kulttuuriseteleillä. Humako; Toimisto ( Ilkantie 4, Helsinki) O´Diako: Toimisto (Kyläsaarenkuja 2, Helsinki) Huom! Haaga-Helian ja Metropolian opiskelijat voivat myös ostaa liikuntapassin samalla, kun tilaavat ja maksavat opiskelijakortin www.frank.fi -sivujen kautta. Huom! Frankin kautta opiskelijakortin kanssa tilattu liikuntapassi tulee hakea joko Bulevardin M-pisteeltä tai METKAn kiertueelta (Metropolian opiskelijat) TAI Helga Pointilta (Haaga-Helian opiskelijat), vaikka opiskelijakorttisi tulisikin sinulle kotiin. liikuntapassi-2015_w300