Sofianlehto

sofianlehdonkaMetropolia Sofianlehto
Sofianlehdonkatu 5 b, Helsinki
Aukioloajat:   Arkipäivisin kello 8.00 – 20.30
Vahtimestari: 040 196 2614

Sofianlehdon kampukselta Kätilöopiston kupeesta löytyy kuntosali ja liikuntasali. Järjestämme siellä liikuntapassilla ryhmäliikuntaa, palloiluvuoroja ja sulkapallokentän varausta sekä erikseen maksullisia kursseja.

Huom! Sofianlehdonkadulta on 10min kävely Pasilan kampukselle, jossa meillä on myös ryhmäliikuntaa, palloilua, kuntosali sekä sulkapallokenttä varauksia!

Tällä kampuksella ei myydä liikunta- tai kuntosalipasseja. Lähin paikka ostaa liikunta- tai kuntosalipassi on Haaga-Helian Pasilan kampuksen opiskelijakunta Helgan Helga Point. Voit ostaa liikuntapassin ja kuntosalipassin myös verkkokaupasta. Kurssit voit maksaa netissä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kuntosali

Liikuntapassilla tai kuntosalipassilla sali kaikkien opiskelijoiden sekä henkilökunnan käytettävissä. Leimaathan passisi ennen salille menoa. Leimauslaite löytyy yläkerrasta sisääntuloaulan käytävältä.

Kuntosalin välineistöä (laitteet ovat Davidin):

  • Käsipainot 2-20kg, penkki, maastaveto, kyykky, kulmatanko
  • Reiden koukistus- ja ojennuslaitteet, lonkan lähennys- ja loitonnuslaitteet , selän ojennuslaitte, vartalonkiertolaite
  • Monitoimilaite:  ylä- ja alatalja, ristikkäistalja, dippipenkki, jalkapärssi, kulmasoutu, penkkilaite, leuanvetotanko
  • Kuntopyörä, soutulaite, stepperi, kuntopallot iso ja pieni, kahvakuulat 6kg ja 4kg, peili + balettitanko, jumppakeppejä, jumppapenkki, hyppynaruja, voimannostovyöt

Sofianlehdon sulkapallokentän varausjärjestelmä.

Sofianlehdon kurssitarjotin:

 

 

Sofianlehdon ryhmäliikuntakalenteri (sisältyy liikuntapassiin):