Kevään 2020 liikuntakalenterit julkaistu

Kevään liikuntakalenterit on julkaistu ja tarjonta on nyt tarkasteltavissa Zonen varausjärjestelmässä!

Ryhmäliikuntatunnit ja palloiluvuorot käynnistyvät 13.1.2020 ilmaisviikolla, jonka aikana kaikkia palveluita voi käydä kokeilemassa myös ilman liikuntapassia. Ohjatun toiminnan osalta kausi jatkuu 8.5.2020 asti ja palloilun varattavat vuorot ovat puolestaan tarjolla aina 29.5. saakka.

Mikäli suosikkituntiasi tai vuoroasi ei tällä hetkellä näy kalenterissa, älä vielä huolestu. Niin ryhmäliikunnan kuin palloilun tarjontaan tullaan tekemään lisäyksiä vielä ennen kauden alkua.

Ryhmäliikuntaa viidellä kampuksella

Liikuntapalveluiden kevätkaudella ryhmäliikuntatunteja järjestetään tammikuun 13. päivästä alkaen Arcadan, Malmin, Myyrmäen ja Tikkurilan kampuksilla. Metropolian uudella Myllypuron kampuksella liikuntapalvelut käynnistyvät alustavasti 3.2.2020.

Ryhmäliikunnan kevään tarjonnassa on pyritty mahdollisimman hyvin huomioimaan syksyn päätteeksi kerätty asiakaspalaute, jonka pohjalta kattaukseen on lisätty etenkin tanssitunteja sekä keho ja mieli -tunteja.

Sarjatoiminta uutuutena palloilussa

Palloiluvuorot jatkuvat tammikuun 3. viikolla Myyrmäessä, Pasilassa ja Arcadahallenissa sekä helmikuun alusta lähtien myös Myllypurossa. Palloilua tarjotaan jälleen sulkapallovarauksina, liikuntasalivuoroina ja avoimina palloiluvuoroina.

Uuden vuoden kunniaksi uutena palveluna käynnistyy helmikuussa 2020 palloilun sarjatoiminta sekä sählyssä, futsalissa että sulkapallossa. Kilpailuissa on rajoitettu määrä paikkoja, joten mukaan kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Liikuntakursseilla palloilun perustaidot haltuun

Kevään liikuntakurssit mahdollistavat taitojen hiomisen niin lentopallossa, sulkapallossa kuin salibandyssä (lisätään myöhemmin verkkokauppaan). Ryhtiä ja kehonhallintaa pääsee puolestaan kehittämään tammikuun lopussa alkavalla 13 kerran Pilates -kurssilla.

Kaikki liikuntakurssit ovat ostettavissa opiskelijakuntien verkkokaupan kautta.