Kampukset

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut toimivat tällä hetkellä kymmenellä eri kampuksella.

Haaga-Helia: Malmi ja Pasila.
Laurea: Otaniemi ja Tikkurila. Huom! Tikkurilan kuntosali on käytössä vasta, kun kuntosalilaitteet saadaan uusittua syksyn 2017 aikana. Tiedotamme aikataulusta tarkemmin heti, kun tiedämme siitä itse.
Metropolia: Arabia (vain liikuntakursseja), Bulevardi, Leppävaara, Sofianlehto, Tali (Vanha Viertotie) ja Tukholmankatu (vain kuntosali).

Metropolian Myyrmäen kampuksen liikuntatilat ovat tällä hetkellä suljettuina remontin vuoksi.
Metropolian tulevien vuosien kampusmuutot tulevat vaikuttamaan voimakkaasti palvelutarjontaan: toimipisteet vähenevät, mutta uusia, isompia ja parempia liikuntatiloja tulee korvaamaan entisiä.

Pukuhuoneet, kaapit ja lukot: Pukuhuonetiedot tullaan päivittämään kampusten alle syksyn 2017 aikana. Kaikissa liikuntatiloissa on mahdollisuus vaatteiden vaihtamiseen ja peseytymiseen, mutta kaikilla kampuksilla (Arabia, Bulevardi, Sofianlehto ja Tikkurila) kaikki liikuntatilat eivät sijaitse puku- ja pesutilojen välittömässä läheisyydessä.
Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian liikuntatiloissa on vaihtelevia käytäntöjä pukuhuoneissa sijaitsevien kaappien suhteen – lähtökohtaisesti tulee varauta siihen, ettei ole mahdollisuutta saada omia tavaroita pukuhuoneeseen lukolliseen säilytykseen liikunnan ajaksi. Tulevaisuudessa pyrimme saamaan yhtenevät, lukolliset kaapit kaikkiin liikuntatiloihin.

Zone-liikuntapalvelut eivät vastaa tuntien ajaksi pukuhuonetiloihin jätetyistä tavaroista. Tavaroiden säilyttäminen yön yli liikuntatilojen pukuhuoneiden kaapeissa on ehdottomasti kielletty.