Kampukset

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut toimivat tällä hetkellä yhdeksällä eri kampuksella.

Haaga-Helia: Malmi ja Pasila.
Laurea: Otaniemi ja Tikkurila. Huom! Laurean liikuntatilat ovat käytössä vasta turvallisuuskartoituksen valmistuttua.
Metropolia: Arabia, Bulevardi, Leppävaara, Sofianlehto ja Tali (Vanha Viertotie).

Metropolian Tukholmankadun kuntosali kuuluu myös palveluihin, mutta Tukholmankadulla ei järjestetä muita liikuntapalveluja.
Metropolian Myyrmäen kampuksen liikuntatilat ovat tällä hetkellä suljettuina remontin vuoksi.
Metropolian tulevien vuosien kampusmuutot tulevat vaikuttamaan voimakkaasti palvelutarjontaan: toimipisteet vähenevät, mutta uusia, isompia ja parempia liikuntatiloja tulee korvaamaan entisiä.

Pukuhuoneet, kaapit ja lukot: Pukuhuonetiedot tullaan päivittämään kampusten alle syksyn 2017 aikana. Kaikissa liikuntatiloissa on mahdollisuus vaatteiden vaihtamiseen ja peseytymiseen, mutta kaikilla kampuksilla (Arabia, Bulevardi, Sofianlehto ja Tikkurila) kaikki liikuntatilat eivät sijaitse puku- ja pesutilojen välittömässä läheisyydessä.
Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian liikuntatiloissa on vaihtelevia käytäntöjä pukuhuoneissa sijaitsevien kaappien suhteen – lähtökohtaisesti tulee varauta siihen, ettei mahdollisuutta saada omia tavaroita lukolliseen säilytykseen liikunnan ajaksi ole. Tulevaisuudessa pyrimme saamaan yhtenevät, lukolliset kaapit kaikkiin liikuntatiloihin. Zone-liikuntapalvelut eivät vastaa tuntien ajaksi pukuhuonetiloihin jätetyistä tavaroista. Tavaroiden säilyttäminen yön yli liikuntatilojen pukuhuoneiden kaapeissa on ehdottomasti kielletty.

Kampuspalvelukartta tullaan lisäämään sivuille syksyn 2017 aikana.