FAQ – Usein kysyttyä

Ketkä voivat ostaa Zone-liikuntapalveluiden liikuntapassin?

– Kaikki Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijat sekä henkilökunta. Lisäksi Diakin ja Humakin pääkaupunkiseudulla vakituisesti opiskelevat opiskelijat.

Mitä kaikkia palveluja saa käyttää liikuntapassilla?

– Liikuntapassilla voit käydä rajattomasti ryhmäliikuntatunneilla, varata palloiluvuoroja, käyttää hyvinvointipalveluita ja kaikkien kolmen ammattikorkeakoulun kuntosaleja sekä ilmoittautua liikunta- ja hyvinvointikursseille edullisempaan hintaan.

Tarvitsenko Liikuntapassin, jotta voin käyttää Haaga-Helian, Metropolian ja Laurean kuntosaleja?

– Kyllä. Tarvitset liikuntapassin, jotta voit käyttää toisten korkeakoulujen kuntosaleja. Jos haluat käyttää vain oman korkeakoulusi kuntosalia, et tarvitse liikuntapassia.

Mistä voin hankkia liikuntapassin?

– Liikuntapassin voi hankkia opiskelijakunta Helgasta Helga Point (Ratapihantie 13, 2. krs., Helsinki).
Opiskelijakunta Laureamko:sta: Toimistot Otaniemessä (Metsäpojankuja 3, Espoo), Leppävaarassa (Vanha maantie 9, Espoo) ja Tikkurilassa (Ratatie 22, Vantaa).
Opiskelijakunta Metka:sta : M-piste (Bulevardi 31 B, Helsinki) tai  METKAn kiertueilta. Passin voi maksaa myös Smartum-kulttuuriseteleillä. Humakon ja O´Diakon toimistoilta.

Opiskelen Haaga-Heliassa tai Laureassa pääkaupunkiseudun ulkopuolella – miksei Zone-liikuntapalvelut järjestä minulle mitään?

– Zone – Ammattikorkeakoulun liikuntapalvelut ovat aloittaneet tammikuussa 2017 ja palveluja kehitetään jatkuvasti. Haaga-Helialta, Laurealta ja Metropolialta saamamme rahoitus mahdollistaa tällä hetkellä palvelutarjonnan pääkaupunkiseudun kampuksilla. Tulevaisuudessa on tarkoitus palvella kaikkia Haaga-Helian ja Laurean opiskelijoita ja koko henkilökuntaa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, mutta aikataulusta emme voi sanoa vielä mitään. Voit halutessasi olla yhteydessä tai antaa palautetta asiasta omalle ammattikorkeakoulullesi.

Voinko käyttää Zone-liikuntapalveluja, jos minulla on Metkaliikunnan liikuntapassi, jonka olen ostanut syksyllä 2016 kahdeksi kaudeksi?

– Kyllä. Jos olet ostanut liikuntapassin syksyllä 2016 kahdeksi kaudeksi tai vain kevätkaudeksi, voit käyttää liikuntapalveluita passilla kevään 2017 ajan.

Opiskelen Arcadassa/Diakissa/Humakissa. Miksi en voi käyttää uusia Zone-liikuntapalveluita? Entistä Metkaliikuntaa sain vielä käyttää.

Diakin ja Humakin pääkaupunkiseudulla vakituisesti opiskelevat opiskelijat saavat käyttää liikuntapalveluja 24.4.2017 alkaen. Arcadan ja Arcadan opiskelijakunnan Askin kanssa neuvottelut palvelujen käytöstä jatkuvat vielä.