Harjoittelijalle hommia!

Liikunta- ja hyvinvointiaiheiselle SportAppro-tapahtumalle haetaan palkallista harjoittelijaa projektipäälliköksi!

Kiinnostaako vastuullinen tehtävä opiskelijakulttuurin kehittäjänä? Uskallatko kantaa vastuuta isosta projektista ja hallitset niin yksityiskohdat kuin laajan skaalan? Saatat olla etsimämme tyyppi! 

SportAppro on uusi opiskelijatapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2019. Idea on, että opiskelijat kiertävät tietyllä alueella rasteja ja suorittavat erilaisia liikunnallisia ja hyvinvointiin liittyviä tehtäviä. Konseptille on selvästi kysyntää, sillä huonosta säästä huolimatta osallistujia oli ensimmäisenä vuonna useita satoja! Mahdollisuus kasvuun on siis valtava ja nyt etsimmekin tyyppiä, jolla olisi intoa lähteä vetämään kevään 2020 tapahtumaa projektipäällikkönä. Tapahtumapäivä on jo lyöty lukkoon ja se on lauantai 18.4.2020, ollen osa opiskelijakuntien vapun esirientoja.

SportAppro järjestetään yhdessä pääkaupunkiseudun opiskelijakuntien (METKA, Helga, Laureamko, ASK, O’Diako, HUMAKO) sekä Zone Liikuntapalvelujen kanssa. Projektitiimi koostuu opiskelijakuntien edustajista sekä vapaaehtoisista.

Projektipäällikkönä olet päävastuussa koko tapahtuman koordinoinnista. Vastaat markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, projektiryhmän johtamisesta sekä vastuiden jaosta projektiryhmän sisällä. Huolehdit, että kaikki tulee tehtyä määrätyssä ajassa ja laaditun budjetin puitteissa. Olet myös projektiryhmän pääkontakti opiskelijakuntiin. 

Hakijalta odotetaan 

  • Kokemusta projektinjohtamisesta (joko työ- tai opiskelijaelämässä tai harrastustoiminnan kautta)
  • Oma-aloitteisuutta
  • Paineensietokykyä
  • Hyviä sosiaalisia ja viestinnällisiä taitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Kykyä hallita kokonaisuuksia
  • Intoa ja kiinnostusta kehittää uutta tapahtumakonseptia
  • Eduksi katsomme markkinointiosaamisen, kuva- ja videonkäsittelytaidot sekä oman opiskelijakuntataustan

Harjoittelu tarjoaa mahdollisuuden kehittää aivan uutta tapahtumakonseptia pääkaupunkiseudulle ja verkostoitua eri opiskelijakuntien sekä liikunta- ja hyvinvointitoimijoiden kanssa. Harjoittelijalla tulee olemaan ohjaaja koko harjoittelun ajan.

Harjoittelu kestää viisi (5) kuukautta ja sijoittuu aikavälille 6.1.-17.5.2020. Harjoittelu on osa-aikainen. Palkkaus on laskettu 60 % työajalle (noin kolme työpäivää viikossa) ja kuukausipalkka on 732,00 euroa. 

Hakuaika päättyy sunnuntaina 8.12.2020 klo 23:59. Haastattelut pidetään keskiviikkona 11.12. klo 17-20 Pasilassa. Valinnasta ilmoitetaan perjantaihin 13.12. mennessä. Valitun tulisi päästä osallistumaan perehdytykseen, joka pidetään tiistaina 17.12. iltapäivällä.

Lähetä hakuajan aikana vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen alina.martikka(at)helga.fi. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä. 

Lisätietoja:

Alina Martikka

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga

alina.martikka (at)helga.fi