Rentoa viikonloppuduunia tarjolla Metropolian opiskelijoille!

Haluatko lisätuloja viikonlopputöillä, joiden lomassa voit tehdä koulutehtäviä? Oletko innostava, asiakaspalveluhenkinen ja haluat edistää opiskelijoiden hyvinvointia? Jos vastasit kyllä, niin lue eteenpäin. Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ja Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Metka hakevat Metropolian Leppävaaran kampukselle

LIIKUNTASALIVALVOJIA

Lepäävaaran liikuntatiloja valvotaan lauantaisin ja sunnuntaisin. Tehtävänä on avata ja sulkea ovet, valvoa ja auttaa liikuntasalin vuokranneita tahoja, valvoa kuntosalia ja muita tiloja sekä myydä liikuntapasseja ja tehdä muuta asiakaspalvelua tarpeen mukaan. Osan työajasta voi käyttää sovitusti koulutehtävien tekemiseen.

Hakijoiden tulee olla Metropolian opiskelijoita. Hakijoilta edellytetään:

– Vähintään yhden vuoden AMK-opintoja.
– Luotettavuutta ja ongelmanratkaisukykyä.
– Positiivista ja reipasta asennetta.
– Asiakaspalveluhenkisyyttä. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi.
– Suomen ja englannin kielen hyvää taitoa.

Edellä mainittujen lisäksi toiminta opiskelijakunnassa, opiskelijayhdistyksissä, tutorina tai Zone-tutorina sekä Leppävaaran kampuksen tuntemus katsotaan eduksi.

Työvuoroja on lauantaisin ja sunnuntaisin suunnilleen klo 10.00 ja 17.00 välillä. Valitut liikuntasalivalvojat koulutetaan tehtävään Zonen ja Metropolian toimesta. Työstä maksetaan palkkaa toteutuneiden tuntien mukaan lauantailta 12,9e tunnilta ja sunnuntailta 20,14e tunnilta (sisältäen viikonloppulisät). Liikuntasalivalvojat saavat myös liikuntapassin ilmaiseksi.

Sopisitko sinä iloiseen joukkoomme? Lähetä lyhyt hakemus (ja tarvittaessa mini-CV) osoitteeseen joonas.kinnunen@zonesports.fi (lisätietoja samasta osoitteesta) otsikolla LIIKUNTASALIVALVOJA viimeistään 2.2.2018 klo 16.00 mennessä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei huomioida. Lyhyet haastattelut järjestetään heti kun hakemuksia tulee, eli toimi nopeasti!